Legendaarne Williams piirdus pika pausi järel ühe matšiga. Vastane: kartsin teda

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Serena Williams.
Serena Williams. Foto: Wimbledon/Twitter

Pärast aastast pausi suure slämmi turniiridest naasis Serena Williams platsile Wimbledonis, ent sai kohe avaringis lüüa.

Mullu samal turniiril vigastada saanud 40-aastane Williams tuli platsile alles eelmisel nädalal, pannes end Eastbourne'is proovile paarismängus. Wimbledoni üksikmängus jäi ta aga eile hilisõhtul väga pingelises, 10 minutit üle kolme tunni kestnud matšis 5:7, 6:1, 6:7 (7) alla Harmony Tanile (WTA 115.).

«See on unistuse täitumine. Kui olin noor, nägin Serenat telekast. Ta on legend. Tema vastu mängides tundsin hirmu. Kartsin väljakul olles, aga samas olin väga õnnelik, et saan siin olla,» sõnas Williamsis 16 aastat noorem Tan pärast võitu.

Oma 23st suure slämmi turniiri karikast seitse Wimbledonis võitnud ameeriklanna ei osanud öelda, kas tänavune jäi tema viimaseks. «Ma ei saa sellele küsimusele vastata. Kes teab, mis saab,» märkis Williams pressikonverentsil.

Omal ajal lausa 319 nädalat esireketi kohta hoidnud tennisist on praegu 1204. real. Williamsit motiveerib praegu jätkama kodused USA lahtised, mis algavad 29. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles