Koduliiga üks ihaldatumaid eestlasi liitus Kalev/Cramoga

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Taavi Jurkatamm (palliga).
Taavi Jurkatamm (palliga). Foto: Tairo Lutter/Postimees/Scanpix Baltics

Eelmisel hooajal KK Viimsi/Sportland meeskonnas head mängu näidanud 24-aastane ja 204 cm pikkune ääremängija Taavi Jurkatamm paneb uuel hooajal selga korvpalliklubi BC Kalev/Cramo vormi, vahendab klubi koduleht.

Audentese spordikooli kasvandik ning neli aastat San Franciscos USA ülikooliliigas ehk NCAAs mänginud Jurkatamm alustas Viimsis oma profikarjääri. PAF Eesti-Läti Ühisliigas olid tema keskmisteks statisikanumbriteks 28,3 mänguminutit, 10,8 punkti, 6,1 lauapalli ning 1,4 resultatiivset söötu. Eelkõige on tema trump aga kaitsemäng.

Jurkatamme on hiljuti meedias seostatud mitme Eesti meistriliiga klubiga: «Otsustasin liituda Kalev/Cramoga, sest see on minu jaoks samm edasi Eestis ja parim koht arenguks.

Täpsem roll meeskonnas selgub trennides, aga tahan olla kasulik igas elemendis, mis aitaks tiimi võidule. Minuga on lihtne suhelda ja läbi saada. Arvan, et olen ka väljakuvälistelt hea meeskonnakaaslane.

Uuel hooajal ootan, et areneksime koos meeskonnana ja saavutaksime edu kõikides liigades, kus mängime. Kindlasti tahan õppida uutelt treeneritelt ja võistkonnakaaslastelt nii palju kui võimalik,» sõnas Jurkatamm.

Kalev/Cramo mänedžer Ramo Kask ütles klubipoolses kommentaaris: «Taavi sobib algavaks hooajaks meie treenerite visiooni ning näeme, et tema näol on tegemist olulise lüliga meeskonnas. Taavi tõestas eelmisel hooajal, et ta on küps, kuid arenev mängumees ja valmis järgmisi samme astuma. Meie omalt poolt püüame teda sellel teekonnal toetada ja innustada.»

Kalev/Cramoga on uueks hooajaks lisaks Jurkatammele, tema kontrahti on osapooltel võimalik pärast esimest aastat pikendada, sõlminud lepingu Ukraina koondisekandidaat Oleksandr Kovliar ning eestlased Kristjan Kitsing ja Hugo Toom.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles