Raske võidu teeninud Flora tõusis tabeliliidriks

Karl-Joosep Küngas
Copy
Flora mängumehed.
Flora mängumehed. Foto: Konstantin Sednev

Eesti jalgpalli meistriliigas kohtusid Tallinna noorte treeningkeskuse staadionil TJK Legion ja FC Flora. Keerulises kohtumises võttis 1:0 võidu Flora, kes tõusis ka tabeliliidriks.

Flora läks tänasele kohtumisele vastu seisus, kus Legionile poldud varem kunagi kaotatud. Seda seeriat sooviti jätkata, ent turniiritabelis alles üheksandal kohal olev Legion ei teinud mulluse hõbedaklubi elu kergeks.

Favoriidina tänasele kohtumisele läinud Flora kontrollis küll avavilest alates südmustekäiku, ent väravaid ei tahtnud kuidagi tulla. Avapoolajal tekitati palju võimalusi, ent ühtegi neist ei realiseeritud.

Pärast väravateta lõppenud avapoolaega sai Flora viimaks enda tahtmise. 54. minutil viis külalised juhtima Danil Kuraksin, kellele see oli juba hooaja kuuendaks tabamuseks. Kuigi mõlemal klubil oli võimalusi veel väravaarve kasvatamiseks, siis seda ei suudetud.

Nõnda jätkas Flora Legioni vastu ideaalselt seeriat, olles võitnud nende vastu kõik üheksa kohtumist, mis alates 2020. aastast peetud. Võiduga kerkis Flora ka Premium liiga liidriks, olles 18 kohtumisega kogunud 50 punkti. Nad edestavad ühe mängu enam pidanud FCI Levadiat kahe silmaga. Legion jätkab 10 punktiga üheksandal positsioonil.

Tänased teised kohtumised:

Narva Trans - Paide Linnameeskond 1:1

Pärnu JK Vaprus - Tartu Tammeka 1:1*

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles