FOTOD ⟩ NBA staar peksis oma naist ja kahe lapse ema (1)

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Miles Bridgesi abikaasa Mychelle haiglas.
Miles Bridgesi abikaasa Mychelle haiglas. Foto: Instagram @thechelleyj

Maailma tugevaimas korvpalliliigas NBAs möödunud hooajal Charlotte Hornetsi ridades keskmiselt 20,2 punkti visanud Miles Bridges on oma abikaasa Mychelle'i peal vägivallatsenud nii füüsiliselt kui ka vaimselt.

TMZ teatel andis korvpallur end juuni lõpus Los Angeleses politseile üles ning ta vabastati 130 000 dollari suuruse kautsjoni vastu. Pärast mehe arreteerimist avaldas naine sotsiaalmeedias fotosid oma vigastustest ning ütles, et ei suuda enam olukorda maha vaikida. Paaril on kaks last, kes on naise sõnul saanud trauma, mis saadab neid igavesti. 

«Ma ei luba enam talle (peab silmas oma kaasat – H. L.) lähedalseisvatel inimestel mind vaigistada ja tema heaks valetada. Mul pole vaja kaastunnet, aga ma ei taha, et keegi teine peaks midagi sellist läbi elama. Tahan, et [Bridges] saaks abi, sest mu lapsed väärivad paremat,» ütles ta.

24-aastane NBA täht pidi sel suvel saama tulusa uue lepingu, kuid praegu pole veel selge, mida Hornets mängumehega teeb. Parimal juhul võinuks Bridges teenida viie aasta pikkuse kontrahti, mis toonuks talle 173 miljonit dollarit.

Mychelle'i fotod vigastustest:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles