Ronaldo ei ilmunud Manchester Unitedi treeningule

Christopher Krutto
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: AFP/SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi mängijad kogunesid täna esimest korda hooajaeelsele treeningule, kuid nende sekka ei kuulunud superstaari Cristiano Ronaldot.

Möödunud nädalal tuli avalikkuse ette, et Ronaldo soovib Manchesteri klubist lahkuda, et mängida meeskonnas, mis võtaks osa Meistrite liigast.

Itaalia jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano sõnul puudus Ronaldo hooaja esimeselt treeningult «perekondlikel põhjustel». Klubi andis talle puudumiseks loa.

Päris viimast korda ta ilmselt Unitedi särki kandnud veel ei ole, sest meeskond ootab teda Austraalia ja Tai tuuridele kaasa.

Kusjuures The Athletic kirjutas, et Unitedi endine peatreener Ralf Rangnick pakkus juba jaanuaris välja, et 37-aastane portugallane rahaks tehtaks.

Kõige suuremaks takistuseks on Ronaldo lahkumise puhul tema palk, mis on umbes 580 000 eurot nädalas. Seetõttu on vähesed klubid, kes teda hetkel lubada saaksid. Meediast on käinud läbi näiteks Londoni Chelsea ja Pariisi Saint-Germaini nimed, kuid millestki kindlast veel rääkida ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles