Barcelona võidurelvastub: ühe päeva jooksul löödi käed kahe mehega

Christopher Krutto
Copy
Andreas Christensen.
Andreas Christensen. Foto: AFP/SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi jaoks möödus eelmine hooaeg üle kivide ja kändude, kuid nüüd valmistutakse juba uueks aastaks ning seetõttu otsitakse täiendusi ka mängijateturult.

Barcelona rahaline seis pole endiselt kiita ning seetõttu otsitakse võimalikult häid diile. Nüüd saadi ühe päeva jooksul selliseid lausa kaks, sest käed löödi taanlasest keskkaitsja Andreas Christenseni ja Elevandiluurannikult pärit poolkaitsja Franck Kessiega.

Mõlema puhul on tegu väärt mängumeestega. Christensen aitas Taani koondise möödunud aasta EMil poolfinaali, kus tunnistati lõpuks Inglismaa 1:2 paremust. Lisaks sellele on ta Londoni Chelsea ridades võitnud mitmeid tiitleid.

Kessie on samuti hinnatud poolkaitsja, kes on enamiku karjäärist mänginud AC Milani ridades. Mullu aitas ta sama klubi pärast 10 aastast pausi ka uuesti Itaalia kõrgliiga võitjateks.

Barcelona jaoks pole kahe mängija lisandumine ilmselt kõik. Neid on tugevalt seostatud Poola ründetähe Robert Lewandowskiga ja samuti brasiillasest ääremängija Raphinaga. Lisaks neile seostatakse Katalaani klubiga ka kaitsjaid Marcos Alonsot, Cesar Azpilicuetat ja Jules Koundet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles