Tennise pahapoisil lubatakse vaatamata kallaletungi süüdistustele Wimbledonis mängimist jätkata

Karl-Joosep Küngas
Copy
Nick Kyrgios.
Nick Kyrgios. Foto: Paul Childs/Scanpix

Austraalia tenniseäss Nick Kyrgios on taas enda talendikust näitamas ning jõudnud Wimbledonis veerandfinaali. Kaheksa parema seas osalemine muutus aga kahtluse alla, kuna meest süüdistatakse kodumaal endisele tüdruksõbrale kallaletungis.

Kyrgios astub täna Wimbledonis väljakule, kui peab meeste üksikmängu veerandfinaallahingu Tšiili mängija Cristian Garini vastu. Selleks andsid Wimbledoni korraldajad austraallasele eriloa.

«Oleme pidevalt ühenduses Nick Kyrgiose meeskonnaga ning ajakava kohaselt tuleb ta kolmapäeval veerandfinaaliks väljakule,» lausus Wimbledoni korraldava All England Clubi esindaja.

Pärast Wimbledoni tenniseturniiri peab Kyrgios viivitamatult kodumaale naasma. Tal seisab ees kohtutee, mis algab augusti alguses ning talle on esitatud süüdistus endisele tüdruksõbrale kallaletungis.

Tennisemaailmas on Kyrgios tuntud kui tõeline pahapoiss. Ta on pidevalt sattunud turniiridel kohtunike silme alla ebasportliku käitumistega. Ka tänavusel Wimbledoni turniiril on teda kahel korral trahvitud. Esimesel korral sülitas ta teda verbaalselt rünnanud pealtvaataja suunas. 

Teine vahejuhtum toimus kolmanda ringi kohtumises Stefanos Tsitsipase vastu, kus mäng läks väga emotsionaalseks ning mõlemad mängijad kostitasid üksteist krõbedate väljenditega. Nii Kyrgios kui ka Tsitsipas said selle eest 9750 eurot trahvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles