Flora pureda on kõva Soome, Paidel Gruusia pähkel

Kristofer Seema
, Suvereporter
Copy
Tallinna FC Flora sai mullu Konverentsiliigas B-alagrupis küll viimase koha, aga viimase vooruni eviti teoreetilist võimalust edasi pääseda. Lõpuks jäi nende saldoks üks võit ja kaks viiki.
Tallinna FC Flora sai mullu Konverentsiliigas B-alagrupis küll viimase koha, aga viimase vooruni eviti teoreetilist võimalust edasi pääseda. Lõpuks jäi nende saldoks üks võit ja kaks viiki. Foto: Postimees Grupp/Scanpix

Eesti klubijalgpall on sel hooajal eurosarjas käinud väljakul veidi üle 90 minuti, kui Tallinna FCI Levadia kaotas Meistrite liiga eeleelringi poolfinaalis 1:6 Reykjavíki Víkingurile. Neljapäeval tammuvad Konverentsiliigas murule Tallinna Flora ja Paide Linnameeskond, kelle kaudseks sihiks on tõestada, et pole meie tiimid oma maailmajaos nii kehvad midagi!

Premium liiga tabeliliider Flora, kes on kodutandril kogunud 18 mängust 16 võitu ja vaid kaks kaotust, läheb koduväljakul kell 19 algavas Konverentsiliiga esimese eelringi lahingus vastamisi mullu Soome kõrgliigas kolmanda koha teeninud Seinäjoki SJKga. Käimasoleval hooajal hoiab Flora vastane liigatabelis 12 punktiga üheksandat kohta.

Eesti klubi peatreener Jürgen Henn rääkis pressikonverentsil, et kuigi eelmise aasta saavutusi on keeruline korrata, siis eesmärk jääb ikka samaks: jõuda alagrupiturniirile, kus mullu suruti vastu muru Serbia hiid Belgradi Partizan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles