VIDEO Enesevalitsuse kaotanud tennisist lõhkus telekaamera

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Elias Ymer.
Elias Ymer. Foto: OSCAR DEL POZO/AFP/Scanpix

Samal ajal kui pilgud on pööratud Wimbledoni tenniseturniiri otsustavate kohtumiste peale, mängitakse ka mujal. Austrias toimuval ATP Challengeril paistis negatiivselt silma rootslane Elias Ymer (ATP 137.).

Kohtumises Corentin Moutet' (ATP 127.) vastu kaotas ta avaseti lõpuosas enesevalitsuse. Pärast lihtviga 4:5 kaotusseisul põrutas Ymer palli jõuga platsilt välja, ent nõnda õnnetult, et see tabas telekaamerat, lõhkudes objektiivi klaasi. 

Mäng peatati, sest kohtunikud pidid väljakult killud eemaldama ning kaamera tuli välja vahetada. Ymer sai ebasportliku käitumise eest hoiatuse, ent võis matši jätkata.

Vihapurskest polnud kasu, sest Ymer kaotas kohtumise 4:6, 3:6. Muide, teises ringis kohtub Moutet rootslase noorema, ent kuulsama venna Mikaeliga (ATP 88.). 

Tennise eksperdid ja huvilised on üllatanud, et Ymer pääses vaid hoiatusega. Viimasel ajal on tipptasemel sääraste vihapursete järel inventari lõhkumist karistatud karmilt, matšist eemaldamisega. Veel enam, et kaamera klaasi purunemine pani ohtu mängul viibinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles