Rakvere Tarvas lõi käed Reinar Hallikuga ning jätkab Eesti-Läti liigas

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Rakvere Tarva meeskond mullu.
Rakvere Tarva meeskond mullu. Foto: Tallinna Kalev/TLÜ Facebook

Rakvere Tarva korvpallimeeskonna eestvedaja Arnu Lippasaar kinnitas, et võistkond jätkab mängimist Eesti-Läti liigas ja kodustel meistrivõistlustel.

Ainus tipptasemel Ida-Eesti korvpallimeeskond jäi kevadel ilma peatoetajast HKScanist. See seadis Tarva tuleviku ohtu, ent leiti võimalus jätkata. Tänasel pressikonverentsil kinnitas Rakvere linnapea Triin Varek, et nemad jätkavad tiimi toetamist.

Tõsi, päris ametlikult asjad veel paigas pole, ent Tarva jätkamises suhtes ei näi takistusi. Eesti-Läti liiga registreerimine läheb lukku 20. juulil.

Lisaks avalikustati veel üks tähtis uudis: Vinni vallavanem Rauno Võrno teatas, et Tarvas alustas koostööd Reinar Halliku korvpallikooliga. Esialgu sõlmiti viie aasta pikkune leping.

«Tahame näidata, et ajame jätkusuutlikku asja. Mõtleme tulevikule,» selgitas MTÜ Viru Bulli juht Lippasaar koostöö tagamaid. «Loodetavasti suudame ka Eesti korvpallile midagi anda.»

Peatreenerina asub tööle peamiselt noortega töötanud Vaido Rego, teda abistab endine mängumees Mihkel Kurg. Mängijate koha pealt veel kindlus puudub.

Kodune korvpallipilt võib veelgi kirgastuda. Lippasaare andmetel liitub meistrivõistlustega ka Keila. Lisaks on Eesti-Läti liigasse registreerunud Ukraina klubi Prometei, huvi on üles näidanud veel kaks sealset satsi.

Vasakult: Rakvere linnapea Triin Varek, Viru Bulli juht Arnu Lippasaar ja Vinni vallavanem Rauno Võrno.
Vasakult: Rakvere linnapea Triin Varek, Viru Bulli juht Arnu Lippasaar ja Vinni vallavanem Rauno Võrno. Foto: Margus Martin
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles