Eesti korvpallur sõlmis Hispaania klubiga uue lepingu

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Jaan Puidet (paremal) ja Mak-Kalev Kotsar koondiserüüs.
Jaan Puidet (paremal) ja Mak-Kalev Kotsar koondiserüüs. Foto: Tairo Lutter

2020. aasta detsembris Hispaania korvpalli esiliiga klubi Valladolidi Realiga liitunud Jaan Puidet jätkab tiimis ka tuleval hooajal.

Jaanuaris 30. sünnipäeva tähistanud mitmekülgne tagamees sattus võistkonda suuresti läbi juhuse. Ta toodi asendama teist eestlast, Martin Paasoja, kes vigastas tõsiselt põlve. Puidet tõestas end nii hästi, et alustab tiimis juba kolmandat hooaega.

«Olen õnnelik. Alati on tore, kui tunned end tahetuna. Siinne olukord on tuttav, eelmise hooaja tagasiside oli imeline. Tänu fännide toetusele ja loodud atmosfäärile jõudsime play-off'i. Oleme poolehoidjatega lähedased. Tunnen end siin keskkonnas hästi,» sõnas aastase lepingu sõlminud Puidet klubi kodulehel.

191-sentimeetrine pallur tegi mullu kaasa 34 mängus. Saagiks jäi keskmiselt 21,6 minutiga 6,5 punkti ja 2,7 lauapalli. Peatreener Paco Garcia kiidab eelkõige Puideti töökust.

«Ta on mängija, kes annab meile palju juurde kaitses, mängulugemises, kiirrünnakutes ja kaugvisetes. Ta on terviklik mängija, kes suudab mõnes nüansis domineerida. Lisaks on tal oluline roll riietusruumis,» märkis Garcia.

Valladolid jõudis eelmisel hooajal marulise lõpuspurdi toel viimasena play-off'i. Veerandfinaalis jäädi mängudega 1:3 alla hilisemale finalistile Estudiantesile.

Puidet on aastate jooksul kuulund ka Eesti koondise vaatevälja. Mai lõpus ja juuni alguses avatud korvpallikodus ta aga kaasa ei teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles