Manchester United määras Ronaldole hinnalipiku

Karl-Joosep Küngas
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: PEDRO NUNES

Inglismaa jalgpallihiiu Manchester Unitedi ja Cristiano Ronaldo teed lähevad sel suvel ilmselt taaskord lahku. Väidetavalt on United valmis enda tähtmängijast 13 miljoni euro eest loobuma.

Läbi aegade üheks paremaks jalgpalluriks peetav Ronaldo ei saabunud Unitedi treeningutele ning teatas, et soovib klubist lahkuda. Seda ennekõike selleks, et jätkata klubis, mis mängib Meistrite liigas.

Kuigi esialgu polnud United nõus Ronaldost loobuma, siis nüüd on olukord muutunud. Nimelt on väljaande Metro teatel United määranud Ronaldole hinnalipiku, mis küündib 13 miljoni euroni.

Arvestades tänapäeva üleminekusummasid, siis tundub 13 miljonit Ronaldo eest üsna naeruväärne summa. Samas peab ikkagi teadvustama, et tegemist on 37-aastase jalgpalluriga, kelle väärtus jalgpalliväljakul iga aastaga väheneb.

Ainsa tippklubina on enda huvi Ronaldo vastu üles näidanud Londoni Chelsea. Nende omanikud on nõus Ronaldot ostma, ent esmalt peab sellega nõus olema ka peatreener Thomas Tuchel. Hetkel pole sakslasest juhendaja enda arvamust selles üleminekus veel öelnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles