Ebaõnnestunud start rikkus Aroni kuldse võimaluse

Christopher Krutto
Copy
Paul Aron
Paul Aron Foto: Facebook @FormulaRegionalEUbyAlpine

Eesti vormelisõitja Paul Aron (Prema Powerteam) teenis vormel 3 EM-sarja (FRECA) Ungari etapi esimeses sõidus kuuenda koha.

Mercedese noortesüsteemi kuuluv Aron sai hommikuses kvalifikatsioonis teise koha ning tal oli suurepärane võimalus võtta kõvasti punkte tagasi MM-sarja liidrilt ja tiimikaaslaselt Dino Beganovicilt, kes sai kvalifikatsioonis kõigest 11. koha.

Kahjuks tegi Aron kehva stardi, langes neljandaks, tegi siis veel sõiduvea ja langes lausa üheksandaks. Seejärel hakkas ta vaikselt tõusma. Seitsmenda kohani õnnestus Aronil kiirelt tõusta, kuid seejärel jäi tema ette Beganovic.

Kuigi Aron proovis korduvalt Beganovicist mööduda, siis enamiku sõidust veetis eestlane just rootslase taga. Lõpuks õnnestus Aronil siiski konkurendist mööduda, kuid enamaks aega ei jäänud.

Sõidu võitis esikohalt alustanud Kas Haverkort (Van Amersfoort Racing), kelle jaoks oli see FRECAs esimeseks etapivõiduks. Teine oli Gabriele Mini (ART GP) ja kolmas Roman Bilinski (Trident). Aroni ette jäid ka Leonardo Fornaroli (Trident) ja Joshua Dufek (Van Amersfoort Racing).

Üldarvestuses langes Aron ühe koha ja hoiab nüüd 146 punktiga kolmandat kohta. Esimene on 180 silmaga Beganovic ja teine 153 punkti kogunud Mini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles