Hans Villemi oli vormel-Renault 2.0 testidel kiiremate hulgas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Villemi
Hans Villemi Foto: Diederik van der Laan

Eesti noor vormelisõitja Hans Villemi alustas tänavust hooaega veebruari viimasel nädalal Hispaanias Valencias toimunud vormel-Renault 2.0 eurosarja ametlike testidega.

Laupäeval käis rajal 35 sõitjat. Hommikupoolik kulus soojenduseks, Villemi sõitis välja neljanda aja, jäädes kiireimatest maha vähem kui pool sekundit. Õhtupoolikul läks rada kiiremaks ja ringiajad paranesid kõigil tuntavalt. Paraku tabas eestlase autot elektririke, mille põhjust üles ei leitud ja seetõttu ei jõudnud ta uute rehvidega ainsatki kiiret ringi teha.

Pühapäeval osales testil 41 sõitjat, Villemi läbis 48 ringi ja sai kirja kaheksanda aja.

Esmaspäeval oli osalejaid taas 35. Seekord oli rada parimas seisukorras hommikusel sessioonil, mil Oliver Rowland püstitas uue (mitteametliku) rajarekordi. Õhtupoolikul jäid ringiajad umbes pool sekundit kehvemaks, kuid Villemi oli omas sõiduvees ja kaotas parimat aega näidanud meeskonnakaaslasele Daniil Kvjatile vaid 0,06 sekundiga.

Villemi võistleb tänavu põhiliselt vormel-Renault 2.0 ALPS-sarjas, kus hooaeg algab juba 23.-24. märtsil Monzas peetavate etappidega. Lisaks ALPSile osaleb Villemi ka eurosarjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles