Rapla korvpallimeeskond palkas Euroopas koondist tüüriva peatreeneri (1)

Kristofer Seema
, Suvereporter
Copy
Rapla korvpallimeeskond.
Rapla korvpallimeeskond. Foto: Postimees/Scanpixs Baltics

Eesri korvpallimeeskond Avis Utilitas Rapla teatas oma Facebooki lehel, et nad on sõlminud lepingu uue peatreeneriga.

Rapla meeskonna peatreeneriks asub uuest hooajast praegune Taani meeste korvpallikoondise peatreener Arnel Dedič.

Tema treeneri kollektsiooni kuulub viimastest aastatest mitu Taani meistritiitlit ja karikavõitu, kolmel korral on valitud ta ka Taani aasta treeneriks. Kuni 2008 aastani mängis ta professionaalsel tasemel korvpalli ka ise.

Rapla lõi uue peatreeneriga käed kaheks aastaks.

Meeskonna mänedžeri Jaak Karbi sõnul on uus treener mängijate suhtes väga nõudlik ja ootab, et kõik annaksid endast 100 protsenti.

«Dedic on treener, kes usub, et tee võistkondliku eduni käib läbi heade suhete loomise mängijatega, nende mõistmise ja läbi nende personaalse arengu. Samas kõik taustauuringud kinnitasid, et tegemist on äärmiselt nõudliku ja nii öelda intensiivse treeneriga, kes annab endast kõik, aga eeldab seda ka igalt mängijalt ja tiimi liikmelt. Ja loomulikult on kvaliteedimärk mistahes Euroopa riigi rahvuskoondise peatreeneri amet,» ütles Karp.

Rapla uue peatreeneri sõnul oli otsuse tegemisel palju tegureid, mis Eesti klubi kasuks rääkisid.

«Pärast paljusid vestlusi klubi juhiga oli selge, et Rapla on minu jaoks parim valik mitmetel põhjustel. Klubil on selge nägemus eesmärkidest, nad peavad oluliseks mängijate arengut, mis minu arvates on peamine võti iga organisatsiooni, meeskonna ja treeneri eduks. Treeneri ja inimesena ma usun tugevalt, et mängijate arendamine, positiivne suhtumine, üksteise austamine ja ühtsus on kõige tervemad lähenemised positiivse, tööka ja hea keemiaga keskkonna loomiseks. Kogu korvpalli tehniline osa saab õnnestuda vaid juhul kui kõik eelnev on olemas,» rääkis Dedič

«Uue peatreeneriga on ühiselt üle vaadatud juba ka meeskonna komplekteerimise esimesed sammud ning peagi on oodata uudiseid ka sellest vallast,» kirjutati klubi Facebooki teates.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles