Manchester Unitedi peatreener avas uue tahu Cristiano Ronaldo üleminekusaagas

Karl-Joosep Küngas
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Jon Super/AP/Canpix

Inglismaa tippklubi Manchester United peab juba teisipäeval oma esimese kohtumise uue peatreeneri käe all. Tais minnakse vastamisi FC Liverpooliga, ent selles kohtumises ei jookse kindlasti väljakule Unitedi tähtmängija Cristiano Ronaldo.

37-aastane Ronaldo on kistud teist suve järjest üleminekusaagasse. Portugali jalgpallitäht olevat meeskonnale teada andnud, et soovib hea pakkumise korral klubist lahkuda ning Inglismaa meedia väitel on Ronaldole määratud ka hinnalipik.

Unitedi peatreener Erik ten Hag tõmbas aga kõigele pidurit. Tema teatel kuulub Ronaldo kindlasti järgmisel hooajal tema plaanidesse ja soovib temaga koostööd teha. Hollandlase sõnul pole Ronaldo Tais, sest vajas kodus olemiseks aega ja tal on piisav põhjus treeningutelt eemal olemiseks.

Samuti pole hollandlane ise Ronaldo suust kuulnud, et portugallane sooviks Unitedist lahkuda. «Ta peaks selleks ikka minu juurde tulema. Olen küll erinevaid lugusid kuulnud, ent Ronaldo pole müügiks. Ta kuulub minu plaanidesse ja soovime ühiselt edukad olla,» lausus ten Hag.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles