Uskumatu äpardus: stjuardess ajas spordilegendi väikse lapsega segamini

Karl-Joosep Küngas
Copy
Simone Biles
Simone Biles Foto: Sandy Dinkelacker / masterpress via www.imago-images.de / imago images/masterpress

Neljakordne olümpiavõitja Simone Biles elas üle ühe väga erilise lennureisi. Nimelt kodumaale naasnud sporditäht nägi stjuardessidele oluliselt noorem välja kui ta päriselt on.

Biles jagas sotsiaalmeedias pilte sellest, kus talle pakuti lennukis värviraamatuid, mis on mõeldud tegelikult väiksematele lastele. Stjuardessidele ei saa eksimust ka liiga palju pahaks panna, kuna Biles on vaid 142 sentimeetrit pikk.

Siiski suutsid lennukitöötajad veel korra ebamugavasse olukorda end panna. Nimelt pakkusid nad eksituse tõttu sporditähele tasuta jooki ning ameeriklanna otsustas võtta midagi alkohoolset. Stjuardessid palusid seejärel näidata 25-aastasel sportlasel dokumenti, kuna nad polnud ikkagi kindel tema vanuses.

Biles võttis ise kõike naljaga ning ei pannud stjuardessidele midagi pahaks. Mõned tunnid hiljem kohtus ta Valges Majas USA presidendi Joe Bideniga. Nimelt ulatati Bilesile üle USA vabadusemedal, mis on üks USA kõrgemaid aumärke, mis tsiviilisikutele omistatakse.

Võimlejana USA-le väga palju kuulsust toonud Biles on 2016. aasta Rio mängudest neljakordne olümpiavõitja. MM-idelt on tema saagiks jäänud koguni 19 MM-tiitlit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles