Puhkusel viibinud korvpallitäht sai jabural viisil rängalt vigastada

Karl-Joosep Küngas
Copy
Alessandro Gentile (sinises).
Alessandro Gentile (sinises). Foto: Jason Lee/Scanpix

Itaalia korvpallikoondislane Alessandro Gentile elas puhkusel viibides üle hirmsa kukkumise, mis võinuks ta karjääri hetkega lõpetada. Itaallane sai arstidelt küll rõõmusõnumi, ent teda ootab ikkagi pikk vigastuspaus.

Gentile otsustas pärast pikka hooaega Hispaaniasse puhkama minna. Ta rentis Baleaari saartel koos vennaga villa, kus peagi raske õnnetus toimus. Nimelt vajus kahemeetrise mängumehe all puruks käsipuu ning ta kukkus nelja meetri kõrguselt selja peale maha.

Korvpallur toimetati viivitamatult haiglasse, kus ta viibis kogu öö. Talle tehti uuringud, mis näitasid, et karjääri saab 29-aastane itaallane siiski jätkata.

Peagi toimetatakse ta tagasi kodumaale. Napoli haiglas läheb mees operatsioonile, kus parandatakse tema vigastatud selgroolüli. Teda ootab suure tõenäosusega mitmekuuline vigastuspaus.

2014. aastal Itaalia parimaks korvpalluriks valitud Gentile on olnud pidevalt Serie A suurimate skoorijate hulgas. Ta on karjääri jooksul tulnud kahel korral Itaalia meistriks. Korra on mehel õnnestunud Ateena Panathinaikósega tulla Kreeka karikavõitjaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles