Drell mainekale USA spordiportaalile: ma suudan platsil kõike teha

Kristofer Seema
, Suvereporter
Copy
Henri Drell.
Henri Drell. Foto: Postimees/Scanpix Baltics

USA spordiportaal The Athletic kirjutas loo Chicago Bullsi korvpallimeeskonna 69:101 kaotusmängust New York Knicksile NBA suveliigas. Artiklis toodi positiivselt välja ka ookeani taga lepingut püüdev eestlane Henri Drell.

Drell teenis oma NBA suveliiga debüüdil mänguaega 18 minutit, millega ta viskas 11 punkti, võttis kolm lauapalli, jagas kaaslastele kaks söötu ning tegi Bullsi parimad kolm vaheltlõiget. Hea esitus jäi silma ka USA meediale.

«Ma olen mitmekülgne ääremängija. Suudan teha, mida iganes tiimi heaks vaja teha on. Ma oskan visata, põrgatada ja sööta. Täidan seda rolli kuhu treeneril mind vaja on,» tutvustas 22-aastane eestlane ennast.

Kiidusõnu jätkus Drelli kohta ka Bullsi suveliiga treeneril John Bryantil.

«Ta teab, kuidas korvpalli mängida. Ma panin ta mängu, sest tal on hea nina vaheltlõigete peale. Drell oskab ka palli kiiresti üle väljaku tuua ja kohe õigeid lahendusi leida,» rääkis Bryant.

Drell rääkis veel ka sellest, mis võiksid olla tema eelised NBAsse pääsemiseks.

«Mulle meeldib kaitsta endast lühemate tagamängijate vastu. Ma ei tea isegi täpselt miks. Ma olen kuidagi harjunud niimoodi mängima. Mulle meeldib ka visata oleme ausad. Mul on tunne, et mu vise läheb järjest paremaks. Ma tahan näidata, et olen usaldusväärne NBA rollimängija. Ma suudan platsil kõike teha. Ma saan staare toetada. Ma oskan kaitsta, visata ja sööta. Tunnen, et pean endast neid külgi näitama,» rääkis Drell.

Noore eestlase järgmine võimalus ennast tõestada tuleb Eesti aja järgi kolmapäeva südaöösel kui kohtutakse Toronto Raptorsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles