Manchester United andis peatreeneri debüütmängus jõulise tormihoiatuse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Manchester United pani peatreeneri debüütmängus Liverpooli kindlalt paika.
Manchester United pani peatreeneri debüütmängus Liverpooli kindlalt paika. Foto: CHALINEE THIRASUPA/SCANPIX

Jalgpalli tippklubid hakkavad tasapisi uueks hooajaks valmistuma ning peavad erinevaid kontrollkohtumisi. Tais Rajamangala Staadionil läksid omavahel vastamisi Manchester United ja Liverpool ning üllatuslikult teenis United ülikindla 4:0 võidu.

Kevadel Manchester Unitedi uueks peatreeneriks saanud Erik ten Hag soovis kohe esimeses kohtumises hea märgi maha panna. See tal ka õnnestus ning Jürgen Klopi hoolealused mängiti esimesel pooltunnil täielikult üle.

Juba 33. minutiks oli tablool Unitedi 3:0 eduseis. Väravatesaju avas Jadon Sancho ning peagi said nime väravaautoritena protokolli kirja veel ka Fred ja Anthony Martial.

Nii avapoolajal kui ka teise poolaja alguses tegid mõlemad meeskonnad palju vahetusi. Kokku õnnestus tänases kohtumises Unitedil kasutada 22 mängumeest ning Liverpoolil lausa 32 jalgpallurit.

Teisel poolajal õnnestus Tais näha veel üht tabamust ning selle eest hoolitses vahetusest sekkunud Unitedi 20-aastane keskpoolik Facundo Pellistri. 4:0 tulemusega ka kohtumine lõppes ning ten Hag võis rahulolevalt debüüdi lõppenuks lugeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles