Euroliigas platsi puhtaks löönud korvpallitäht on valmis NBA-sse siirduma, ent ees seisab ootamatu takistus

Karl-Joosep Küngas
Copy
Istanbuli Anadolu Efesi tagamees Vasilije Micic.
Istanbuli Anadolu Efesi tagamees Vasilije Micic. Foto: Nicholas Muller/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Euroliiga viimase kahe hooaja suurimaks täheks on kerkinud Serbia koondislane Vasilije Micić. Nüüd on väljaande ESPN teatel serblane soovimas üleminekut NBA-sse.

Viimased kaks hooaega on Micic jaoks olnud imelised. Tal on õnnestunud Istanbuli Anadolu Efesiga võita kahel hooajal järjest Euroliiga tiitel ning mõlemal korral tunnistati ta finaalide parimaks mängumeheks. Lisaks pärjati teda 2021. aasta Euroliiga parima mängija autasuga.

Nõnda on 28-aastane serblane valmis enda oskusi ka NBA-s proovile panema. See võib aga osutuda raskemaks kui arvatagi võiks.

Nimelt kuuluvad Micici mängijaõigused NBA-s Oklahoma City Thunderile. Viimane pole aga sugugi huvitatud 28-aastase mängumehe liitumisest, kuna hetkel on seal käimas uuenduskuur ning mänguaega jagatakse noormängijatele.

Siiski pole Micic matnud maha NBA võimalust. Ta loodab, et tema agent leiab mõne meeskonnaga ühise keele ning teda õnnestub vahetustehingu käigus teise võistkonnaga liita. Euroopast tulnud mängijaga pole aga mitmed meeskonnad valmis riskima. Micic ise loodab tuleval hooajal NBA-s mängida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles