Järjekordne tippklubi ütles enda teeneid pakkunud Cristiano Ronaldole ära

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Järjekordne tippklubi ütles Cristiano Ronaldole ära.
Järjekordne tippklubi ütles Cristiano Ronaldole ära. Foto: Pedro Rocha

Kuigi võiks eeldada, et viiel korral maailma parimaks jalgpalluriks valitud Cristiano Ronaldol kosilaste leidmisega probleemi pole, siis päris nii see siiski pole. 

Juba pikemat aega sahistatakse, et 37-aastane portugallane soovib oma praegusest koduklubist Manchester Unitedist jalga lasta. Põhimõtteliselt on inglased valmis tal ka minna lasta, kuid asjas peitub konks: Ronaldo palgasoov pole enamik meeskondadele jõukohane. 

Nõnda ongi Ronaldo agent Jorge Mendes klienti turul teatud klubidele pakkumas käinud, kuid saanud järjest eitavaid vastuseid. Viimasena ütles, vähemalt Prantsusmaa väljaande Le Parisieni väitel, portugallasele ära sealne tippklubi Pariisi Saint-Germain. 

PSG pole sealjuures esimene võistkond, kes Ronaldole sel suvel «ei» öelnud. Negatiivse vastuse on andnud ka Madridi Real ja Torino Juventus ning samasse auku kipub minema ka Londoni Chelsea arvamus, keda samuti ründestaariga seostatud.

Kui Manchester United viibib praegu hooajaeelsel tuuril Tais, siis Ronaldo meeskonnaga sinna ei reisinud ja veedab hetkel kvaliteetaega perega. Sellest hoolimata on Unitedi uus peatreener Erik ten Hag öelnud, et tema ei aja Meistrite liiga jalgpalli järele kibelevat Ronaldot meeskonnast kuhugi ning on meelsasti valmis superstaari juhendama. 

«Mina ootan väga temaga koos töötamist. Olen lugenud selle kohta, [et ta tahab lahkuda], kuid minu seisukohast pole ta mängija, keda müüa. Ta on jätkuvalt meie plaanides ja me tahame koos edu saavutada. Me rääkisime temaga ka pikalt enne, kui see [klubivahetuse] teema meedias päevavalgele tõusis. Mida me rääkisime, jääb küll meie vahele, kuid saan kinnitada, et tegemist oli väga hea vestlusega,» sõnas Unitedi uus juhendaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles