VIDEO ⟩ Nagu isa, nõnda poeg: Romeo Beckhami debüütvärav sündis oivalisest karistuslöögist

Postimees Sport
Copy
Romeo Beckham löögihoos.
Romeo Beckham löögihoos. Foto: Instagram @romeobeckham

Vanemad jalgpallisõbrad mäletavad kindlasti David Beckhami filigraanseid karistuslööke. Nagu selgub, on see oskus geenidega edasi kandunud ka inglase pojale Romeo Beckhamile. 

Varateismelisena Londoni Arsenali noorteakadeemiasse kuulunud, kuid puberteedieas vutimängust vahepeal viieaastase pausi teinud Romeo Beckham võttis jalgpalliasja uuesti tõsisemalt ette 2021. aasta sügisel, kui liitus USAs Fort Lauderdale'i meeskonnaga.

Pealtnäha ootamatu vettehüppe taga oli näha aga papa Davidit. Nimelt on Lauderdale Miami Interi duubelmeeskond, mille omanik on omakorda... David Beckham isiklikult.

Kuigi meeskonda pääsemine võis olla väikestviisi avanss, siis võimaluse saanuna haaras Romeo Beckham sellest kärmelt kinni. Poolkaitsja mängis ennast duublis kindlaks põhimeheks ning teenis tänavu jaanuaris kutse ka Miami Interi esindusmeeskonda. 

Debüüdi tegi ta tänavu jaanuaris, kui pääses väljakule sõprusmängus Club Universitario de Deportesi vastu. Põhitiimis tal päris kanda veel kinnitada ei õnnestunud, kuid duubelmeeskonnas on 19-aastane Beckham selgelt põhitegija. 

Oma oskusi demonstreeris ta uhkelt näiteks hooaja teises mängus, kui tegi kohtumises Philapelphia Union duubliga eeltöö koguni kolmele tabamusele.

Oma esimest väravat tuli Beckhamil oodata aga selle nädala alguseni, ent kui see tuli, oli see tõeline maasikas.

Olgu öeldud, et Miami Interi duubelmeeskond võitis kõnealuse kohtumise Orlando City B vastu 3:1.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles