Eesti jalgpalluri koduklubi jõudis Meistrite liigas järgmisse ringi

Toimetas Ville Arike
Copy
Keskkaitsja Nikita Baranov.
Keskkaitsja Nikita Baranov. Foto: Sander Ilvest

Kui valitsev Eesti jalgpallimeister FCI Levadia pudenes Meistrite liigas konkurentsist varakult ja jätkab heitlemist Konverentsiliigas, siis ühe Eesti vutimängija koduklubi edenes teise eelringi.

Nimelt suutis 43 korral A-koondist (viimati 2020. aastal) esindanud Nikita Baranovi tööandja Jerevani Pjunik tulla võõrsil Rumeenia meistri Cluj' vastu kahel korral välja kaotusseisust ning lõpuks penaltite abil edasi minna. 

Armeenias peetud avamängus väravaid ei löödud. Rumeenias asus Cluj kiirelt juhtima, kuid 89. minutil Zoran Gajic viigistas. Lisaajal kordus sama: Cluj skooris kiirelt ning taas vastas Gajic ja taas eelviimasel minutil. Penaltiseerias olid külalised eksimatud, võõrustajad aga mitte. Lõikusest taastuv Baranov ei kuulunud kummaski mängus meeskonna koosseisu.

Järgmises ringis kohtub Pjunik Luksemburgi meistri Diddelengiga.

Eelringis Levadiast jagu saanud Reykjaviki Vikingur andis kõva lahingu Rootsi meistrile Malmöle ja lõi kahe mänguga viis väravat. Võõrsil jäid islandlased alla 2:3, kodus mängiti 3:3 viiki ning edasi ei saadud.

Levadia vastaseks Konverentsiliiga teises eelringis tuli Malta klubi Hibernians, kes kaotas Iirimaa meistrile Shamrock Roversile võõrsil 0:3 ning leppis kodus väravateta viigiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles