Rapla värbas varem Kalev/Cramos ja Saksamaal mänginud korvpalluri

Toimetas Ville Arike
Copy
Indrek Sunelik (vasakul) mängis hooajal 2020/21 BC Kalev/Cramo särgis.
Indrek Sunelik (vasakul) mängis hooajal 2020/21 BC Kalev/Cramo särgis. Foto: Tairo Lutter

Eesti-Läti korvpalliliigas osalev Rapla Avis Utilitase meeskond teatas kolmeaastase lepingu sõlmimisest Indrek Sunelikuga.

22-aastane ja 2 meetri pikkune tagamängija Sunelik on mänginud Eesti noortekoondistes ja kuulunud ja meeste koondise kandidaatide sekka. Eelmisel hooajal mängis ta Saksamaa tugevuselt teises liigas Koblenzi meeskonnas ja jõudis sellega play-offi. Hooajal 2020/21 esindas ta BC Kalev/Cramot.

Rapla tegevjuht Jaak Karp selgitas klubi pressiteate vahendusel Suneliku värbamist: «Indrekust olime väga huvitatud juba eelmisel aastal, aga tookord võttis ta siiski kinni võimalusest välismaale minna. Ilmselgelt on tegemist äärmiselt perspektiivika mängijaga, kes loodetavasti panustab ühel päeval ka meeste rahvuskoondisesse. Meie omakorda soovime teda sel teel aidata ja pakkuda talle uue treeneriga Raplas maksimaalselt häid tingimusi arenguks mängija ja inimesena. Pikaajaline leping on kindlasti usalduse märk agendi ja mängija poolt Rapla klubisse.»

Juunis oli Rapla teatanud uue hooaja esimesest lepingust, mis sõlmiti Marek Ruubeliga. Mõni päev tagasi avaldati, et uueks peatreeneriks saab Taani koondise juhendaja, horvaat Arnel Dedic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles