Selgusid Kalev/Cramo ja Pärnu Sadama vastased eurosarjas

Toimetas Ville Arike
Copy
BC Kalev/Cramo peatreener Heiko Rannula.
BC Kalev/Cramo peatreener Heiko Rannula. Foto: Tairo Lutter

Münchenis toimus täna korvpallisarja FIBA Europe Cup kvalifikatsiooni ja põhiturniiri alagruppide loosimine. Oma vastase(d) sai teada BC Kalev/Cramo ning võimalikud vastased Pärnu Sadam. 

Kalev alustab Europe Cupi kvalifikatsioonist, Pärnu aga liitub selle sarjaga juhul, kui ei pääse Meistrite liiga kvalifikatsioonist edasi.

Kalev kohtub kuue meeskonna minuturniiri veerandfinaalis Zagrebi Cedevita juunioride meeskonnaga. Võidu korral tuleb poolfinaalis vastaseks Prishtina Sigal ning seal saadava võidu korral finaalis üks meeskond kolmikust Kapfenberg (Austria) - Craiova (Rumeenia) - Jonava (Leedu). Kus turniir peetakse, pole veel teada.

Kui Kalevil õnnestub miniturniir võita, liigutakse põhiturniiri alagruppi, kus juba ootavad Joonas Riismaa uus koduklubi Brindisi, samuti Groningeni Donar. Neljas osaline tuleb Meistrite liiga ühelt kvalifikatsiooniturniirilt poolfinaali kaotaja näol - variantideks on Bamberg, Norrköpingi Dolphins ja Kiievi Budivelnõk.

Pärnu Sadamaga on asi aga täiesti selge. Kui Meistrite liigast langetakse välja, mängitakse alagrupis koos Porto, Den Boschi ja Fribourgiga (Šveits). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles