WRC-sarja üks eestvedajaid: olen kindel, et oleme Eestis ka järgmise aasta juulis

Karl Mihkel Eller
Copy
Ralli MM-sarja etapp toimub Eestis kolmandat korda. WRC üks ninamehi Simon Larkin kinnitas, et nende huvi on näha Rally Estoniat MM-kalendris ka järgmistel aastatel.
Ralli MM-sarja etapp toimub Eestis kolmandat korda. WRC üks ninamehi Simon Larkin kinnitas, et nende huvi on näha Rally Estoniat MM-kalendris ka järgmistel aastatel. Foto: Sander Ilvest

Autoralli MM-sarja turunduspoole eest vastutava WRC Promoteri võistluste juht Simon Larkin ütles, et Rally Estonial on ühena vähestest nn püha kolmainsus, mida promootor sooviks näha igal MM-rallil.

Eesti võõrustab rallimaailma koorekihti tänavu kolmandat korda. Mullu jaanuaris sõlmiti promootoriga kaheaastane korraldusõiguse leping, kuid varsti on käes aeg seda värskendada. Oma poolehoidu koostöö jätkamiseks on väljendanud Rally Estonia ja ka WRC-sarja korraldajad.

«Kui 2020. aastal toimus siin esimene MM-etapp, siis polnud selge, kas tuleme 2021. ja 2022. aastal tagasi. Aga Rally Estonia on igal aastal olnud tasemel. Meil pole MM-sarja kandideerivatest rallidest puudus, aga me tahame siia tulla!» hüüatas Larkin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles