VIDEO ⟩ Tänak viis Kontaveidi oma ralliautoga sõitma: ma ei hoidnud hinge kinni, ei tahtnud karjuda lihtsalt terve tee (1)

Kristofer Seema
, Suvereporter
Copy
Anett Kontaveit ja Ott Tänak katsele siirdumas.
Anett Kontaveit ja Ott Tänak katsele siirdumas. Foto: Anett Kontaveidi Instagram.

Tennise Eesti esireket Anett Kontaveit sai haruldase võimaluse sõita koos Ott Tänakuga kaasa tänavuse Rally Estonia testikatse.

Naiste maailma edetabeli teise reketi sõnul oli Tänak juba ammu tahtnud teda sõitma viia, kuid ta oli alati kartma löönud. 

«Ma olen hirmul, kuid ka väga elevil. Sellest tuleb üks unikaalne kogemus. Ma tean Otti juba päris kaua. Me käime samas kohas trennis ja eks ma elan talle kaasa ka,» rääkis Kontaveit enne Hyundai masinasse istumist.

Seejärel tõmmati kiivrid pähe ja siirduti katsele. 

Kaadrilugeja ametit Kontaveit seekord ei täitnud, sest nagu ta sõidueelses intervjuus ütles, pole see just tema tugevaim külg. Küll aga oli tavapärasest jutukam Tänak, kes Eesti esireketit aeg-ajalt hüpete kohta hoiatas.

«Noh, on kõik hästi? See on esimene väike hüpe. Nüüd on kaks hüpet. Nüüd pead rahvale lehvitama,» olid Tänaku repliigid lühikese testikatse ajal.

Pärast katse lõpetamist kontrollis autoralli MM-sarjas kolmandat kohta hoidev mees, kas Kontaveidile ikka sõit meeldis.

«Ma saan aru, et sulle väga ei meeldinud. Nägin, et hoidsid hinge kinni,» ütles Eesti rallimees pooleldi naerdes.

«Mismõttes ei meeldinud? Ei, ma ei hoidnud hinge kinni. Ma ei tahtnud lihtsalt terve tee karjuda. Oh jumal küll,» sõnas Kontaveit pärast sõitu.

   

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles