Eestis suurde rallimaailma tagasitulekut teinud sõitja langes koroonaviiruse ohvriks

Kristofer Seema
, Suvereporter
Copy
Hayden Paddon.
Hayden Paddon. Foto: Postimees/Scanpix Baltics

Uus-Meremaa rallisõitja Hayden Paddon lõpetas Rally Estonial oma kolmeaastase võistluspausi ralli MM-sarjas. Kahjuks pidi ta juba esimesel päeval katkestama.

Kui alguses tundus, et sõitja võis katkestada mehaanilistel põhjustel, sest ühel katsel oli tal mootoriprobleeme, siis tegelikult oli Paddon teinud koroonatesti, mille tulemus oli positiivne.

«Kahjuks peame Rally Estonia katkestama. Me oleme muidugi löödud, aga muud valikut kahjuks pole. Tundsin ennast juba eile õhtul halvasti, kuid sain korooonatestidele negatiivsed tulemused. Täna hommikul oli enesetunne endiselt kehva ja ma ei suutnud sõitmisele üldse keskenduda. Lõunasel teeninduspausil tegin veel ühe koroonatesti ja see osutus positiivseks. Nüüd oleme pidanud järgima kehtestatuid koroonaprotokolle, mis selle haiguse puhul tähendab rallilt lahkumist. Suur tänu Hyundai NZ tiimile, et te suutsite olukorda mõista. Ajastus on uskumatult halb, sest meil on viimasel kahel aastal õnnestunud koroonaviirust vältida. Keskendume nüüd sellele, et kõik oleksid täiesti terved, et Soomes hästi sõita. Vabandan kõigi ees,» kirjutas Paddon oma Facebookis.

Viimati sõitis Paddon MM-sarjas 2019. aasta Suurbritannia rallil, kuid WRC-autoga startis ta viimast korda 2018. aastal Austraalias, kus sai teise koha.

Paddoni eesmärgiks on pigem olla kiire kodusel MM-etapil. EM-ralli Lätis ning Eesti ja Soome MM-etapid on kavas puhtalt ettevalmistuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles