Golfilegend Tiger Woods lahkus pisarais väljakult ning avaldas karmi tõsiasja

Karl-Joosep Küngas
Copy
Tiger Woods.
Tiger Woods. Foto: Javier Rojas/Zumapress.com

Golfilegend Tiger Woods osales sel nädalal toimuval Suurbritannia lahtistel meistrivõistlustel. Kahjuks ei suutnud golfi elav legend viimasele kahele päevale kvalifitseeruda ning seejärel avaldas pisarais mees tõsiasja.

15-kordne golfi suurturniiride meister Woods on varem kahel korral Suurbritannia lahtistel triumfeerinud. Sel aastal jäi tema tulemus aga kahe ringiga üheksa lööki üle pari ning sellega parimate hulka ei mahtunud.

46-aastane golfilegend tõdes, et selline koormus on talle praegu liiast. Ta pole möödunud aastal toimunud karmist autoõnnetusest veel õieti toibunud ning arstide sõnul ei suuda ta endist vormi kunagi taastada.

«Väga keeruline on siin kõndida ja kõik 18 auku järjest ära mängida. Inimesed ei kujuta ette, mitu tundi pean iga päev töötama, et mu keha üldse sellele pingutusele vastu peaks,» lausus pisarais Woods.

«Ma ei ole selline inimene, kes liiga tihti pisaraid valaks, ent pean kurbusega teatama, et tänavu mängisin ilmselt enda viimastel Suurbritannia lahtistel. Olen väga meelitatud, et nii paljud inimesed tulid mind siia toetama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles