Esikolmikusse kerkinud Virves: juhtuda võib kõike ja kõigil, tasub tempot peal hoida

Karl Mihkel Eller
Copy
Robert Virves.
Robert Virves. Foto: M-Sport

Juunioride WRC-sarjas sõitev Robert Virves ja rootslannast kaardilugeja Julia Thulin on Rally Estonial enne viimast võistluspäeva kolmandal kohal. Reedel eelviimasel katsel vasakut tagumist ratas vigastanud Virves ütles, et see olukord jääb teda kummitama, kuid pühapäeval on pikk võistluspäev ja juhtuda võib veel kõike.

«Päevaga ma pean rahule jääma. Väga nauditav päev oli. Ühtegi erilist probleemi ei olnud, mis segaks sõitmist. Sain täielikult lõbutseda. Hea, et tulemustes ka kajastus. Päris kõiki katsevõite ei saanud, seal oli tee liiga katki. Üldpilti see väga ei muuda. Tasub tempot peal hoida. Kõik on võimalik,» ütles laupäeval seitse katsevõitu võtnud Virves Eesti ajakirjanikele.

Reedel viimastel katsetel aega kaotanud ja liidrikohalt pudenenud Virves möönis, et see jääb teda närima, aga ralli pole veel kaugeltki läbi. Virves kaotab klassi liidrile Sami Pajarile 44,7 sekundit, kuid teist kohta hoidvast britist Jon Armstrongist jääb ta maha vaid 13,6 sekundiga.

Robert Virves ja Julia Thulin.
Robert Virves ja Julia Thulin. Foto: M-Sport

«Juhtuda võib kõike ja kõigil. Eilne juhtum head ei tee, aga sellele mõelda pole ka mõtet. Edasisele tulemusele see kaasa ei aita,» ütles saarlane.

Homme sõidetakse kuus kiiruskatset kogupikkusega 77,98 km. Kui seni on rallisõitjad kaasa võtnud ühe varurehvi, siis kuna homme hoolduspausi pole, võidakse autosse võtta veel üks varuratas. Virves ütles, et pole veel jõudnud homseks plaani pidada.

«Ma ei mäleta praegu, mis katsed on ja mis tee on. Kui ei ole väga suurt rehvilõhkumise võimalust, siis ei tohiks ka viie rehviga kõige hullem olla,» pakkus Virves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles