JWRC tiitlist unistav Virves: Kreeka rallist veel ei mõtle, sest eelarve on taas kord täiesti nullis

Copy
Robert Virves tänavusel Rally Estonial.
Robert Virves tänavusel Rally Estonial. Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Robert Virves tegi suurepärase Rally Estonia. Tal jäi küll võit noppimata, ent tänu kiiruskatsete lisapunktidele lahkub ta Lõuna-Eestist suurima punktisaagiga. Saarlane tunnistas pärast võistlust, et tulemusega tuleb kindlasti rahule jääda, ent tulevik on väga hägune.

«Loomulikult oleksin tahtnud kodus võita, aga arvestades kõiki asjaolusid, millega pidime esimesel päeval silmitsi seisma, siis olen kindlasti rahul.»

JWRC-sarjas on enne viimast osavõistlust punktiseis väga põnev. Esikolmik mahub enne Kreeka rallit ühe punkti sisse ning suures mängus on tänu heale Rally Estoniale ka Virves. «See on kõige olulisem. Loodame, et on võimalik ka Kreekas starti tulla ja võidelda tiitli nimel,» lausus Virves, kes kinnitas, et eelarve osas on tal jälle keeruline seis käes.

«Eelarve on pärast Rally Estoniat jälle nullis. Ma loodan, et tänane tulemus aitab kaasa, et saaksin Kreekas ikkagi startida. Kõige olulisem, et suutsime siin näidata enda kiirust, mis oli tõepoolest olemas.»

Saarlane oli esimest korda MM-sarjas võistlustules koos rootslannast kaardilugejaga. Koostöö Julia Thuliniga sujub väga hästi. «Ta toob endaga kaasa palju kogemusi. Tal on ilmselt Rootsis kolm korda rohkem starte, kui mul üldse karjääri jooksul kokku. Lisaks toob ta autosse naiselikku kannatlikust, mida oli ilmselt vaja,» tõdes Eesti rallisõitja.

Järgmisena sõidab Virves juba Itaaliasse. Teda ootab ees Rooma ralli, kus eestlane plaanib asfaltil kogemust ja rally3-autot toetajatele näidata. Järgmine MM-etapp sõidetakse aga väga kivises Kreekas. Septembri alguses sõidetava ralli suunas ei soovi Virves veel liiga pingsalt vaadata.

«Testimise osas on kõik asjad jäänud alati nii viimasele sekundile. Sealhulgas ka Rally Estoniaks valmistumine. Käime Itaalias ära ning seejärel on aega hingata ja mõelda,» lõpetas Virves.

JWRC üldseis pärast Rally Estoniat

  1. Sami Pajari 85
  2. Jon Armstrong 85
  3. Robert Virves 84
  4. Lauri Joona 79
  5. William Creigton 38
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles