Tunnustatud ralliajakirjanik: see oleks naeruväärne, kui Rally Estonia kaoks MM-kalendrist

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Rally Estonial saab kogeda kahte head asja: tasemel rallit ja veelgi paremal tasemel atmosfääri.
Rally Estonial saab kogeda kahte head asja: tasemel rallit ja veelgi paremal tasemel atmosfääri. Foto: Sander Ilvest

Kuigi Rally Estonia kuulus tänavu kolmandat aastat WRC-kalendrisse, pole praegu veel 100 protsenti kindel, et MM-karussell väisaks meid ka tuleval aastal. 

Eesti MM-etapi peakorraldaja Urmo Aava on avaldanud küll lootust, et õige pea saadakse allkirjad ka paberile – nende eesmärk on teha esmalt aastane ja seejärel uus mitmeaastane leping – , kuid praegu on see kõik veel juttude tasandil ning millestki ametlikust veel rääkida ei saa. 

Maineka ralliportaali DirtFishi ajakirjanik David Evans kirjutas värskes arvamusloos, et Rally Estonia tuleks igal juhul ka tulevikus MM-kalendrisse jätta.

«Oleks täiesti naeruväärne, kui Rally Estonia lepingut ei pikendataks. Sealjuures parem oleks, et uus kokkulepe sõlmitaks kolmeks kuni viieks aastaks,» kirjutas Evans.

«Ralli direktor Urmo Aava on rääkinud, et tahab korraldada maailma parimat rallit. Praegu on nad veel küll lapsesammudes, kuid asjad näivad väga head. Organisatsioon on suurepärane ja teed hakkavad samuti oma omapära leidma, pühkides endalt varasema Soome soojendusetapi kuvandi. Tagatipuks ei saa Rally Estonia atmosfääri võrrelda ühegi ralliga,» lõpetas Evans.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles