ÜLEVAADE ⟩ Miks ei taha keegi Cristiano Ronaldot?

Karl-Joosep Küngas
Copy
Cristiano Ronaldo on karjääri jooksul löönud sadu väravaid, ent enam ei soovi teda ükski tippklubi.
Cristiano Ronaldo on karjääri jooksul löönud sadu väravaid, ent enam ei soovi teda ükski tippklubi. Foto: LAURENT GILLIERON/AP/Scanpix

Üks jalgpallimaailma ihaldatumaid mängijaid on aastaid olnud Cristiano Ronaldo. Mõned aastad tagasi oli mitu klubi valmis tema eest sadu miljoneid kulutama, ent nüüd on olukord muutunud.

Läbi aegade üheks parimaks jalgpalluriks peetav Ronaldo teatas tänavu, et soovib oma praegusest koduklubist Manchester Unitedist lahkuda. Põhjus on väga lihtne. United ei mängi tuleval hooajal Euroopa tugevaimas klubisarjas, UEFA Meistrite liigas, aga portugallane soovib just seal ennast veel proovile panna. Nõnda teataski Ronaldo juba juuni alguses, et on avatud pakkumistele.

Kuigi esialgu ütles United, et Ronaldot ära ei anta, otsustati hiljem ümber. Inglismaa meedia teatel ollakse valmis 13 miljoni euro eest tähtmängijast loobuma. Kui arvestada viimaste aastate jalgpallimaailma üleminekuid, siis on tegemist korraliku allahindlusega ja seda isegi 37-aastase Ronaldo kohta. Miks aga ei jookse tippklubid enam Ronaldo peale tormi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles