Endine tippsportlane suri kõigest 40-aastaselt, põhjuseks ilmselt ekstreemne seksmäng

Postimees Sport
Copy
Ricky Bibey.
Ricky Bibey. Foto: Leigh Centurions/Facebook

Endine Suurbritannia ragbimängija Ricky Bibey suri 40-aastaselt, sest sai viltu läinud seksmängu ajal terviserikke ning arstid ei suutnud tema elu päästa.

Itaaliasse Firenzesse oma tüdruksõbraga romantilisele reisile läinud Bibey sai Hotel Continentale numbritoas seksmängu ajal terviserikke, kirjutasid Itaalia ja Inglise meedia politsei allikatele toetudes. Mehel väliseid vigastusi või haavu esialgu ei tuvastatud, kuid lahkamise tulemuse pole veel selged.

Politsei ütles, et nende hinnangul on kõige tõenäolisem, et Bibey sai terviserikke seksmängu ajal, kuid samas ei välista nad ka koduvägivalda. Lisaks viiakse läbi testid, et teha kindlaks, kas narkootikumid, Viagra või mõned muud ained võisid olla endise tippsportlase surmaga surmaga seotud.

Mis täpselt juhtus Bibey surmaööl Firenze luksusliku Hotel Continentale toas juhtus, jääb hetkel suures osas saladuseks. Kinnitamata andmetel oli Bibey tüdruksõber laupäeva hommikul kell kaheksa jooksnud poolalasti toast välja ja oli verega kaetud. Kuigi ta ise suudeti lähedalasuvas haiglas päästa, hoolimata sellest, et ta kaotas palju verd, tuli Bibey jaoks abi liiga hilja.

Bibey on kahekordne Challenge Cupi võitja, karikasari, mida peetakse ragbimaailmas üheks kõige mainekamaks. 2002. aastal kuulus ta trofeed võites Wigan Warriorsi ridadesse, kaks aastat hiljem St Helensi meeskonda. Bibey oleks 22. septembril saanud 41-aastaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles