Dortmundi Borussia jalgpalluril avastati vähk

Karl Mihkel Eller
Copy
Sebastian Haller.
Sebastian Haller. Foto: IMAGO/Revierfoto/Scanpix

Saksamaa jalgpalliklubi Dortmundi Borussia teatas, et nende ründajal Sebastien Halleril avastati munandivähk. 28-aastane Elevandiluuranniku koondislane liitus Bundesliga meeskonnaga Amsterdami Ajaxist alles selle kuu alguses.

Hallerist sai Erling Haalandi asendajana, kes siirdus Manchester Ciytisse. Nüüd tundub, et Haller peab hooaja alguse vahele. Klubi ametlikul veebisaidil avaldatud teate kohaselt oli mängija kurtnud halba enesetunnet.

Uuringute käigus avastati Halleri munanditest kasvaja. «Lähipäevadel toimuvad edasised uuringud eriarstikeskuses. Dortmundi Borussia palub austada mängija ja tema pere privaatsust ning mitte esitada küsimusi. Niipea kui meil on lisateavet, teavitame teid mängijaga eelnevalt konsulteerides,» seisis klubi teates.

«See uudis oli täna Sebastien Hallerile ja meile kõigile šokk. Kogu klubirahvas soovib Sebastienile võimalikult kiiret täielikku paranemist ja et saaksime teda varsti uuesti kallistada. Teeme kõik endast oleneva, et ta saaks parimat võimalikku ravi,» ütles Borussia spordidirektor Sebastian Kehl ütles.

Haller kuulus eelmisel hooajal Amsterdami Ajaxi hingekirja ning tema arvele jäi Meistrite liigas 11 väravat. Enim teenis neid Madridi Reali ründaja Karim Benzema, kuid viimane viibis väljakul 1106 minutit, Haller pea kaks korda vähem ehk 668 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles