Kalev/Cramo jätab kogenud tagamehe ka 11. hooajaks enda juurde

Copy
Martin Dorbek (sinises).
Martin Dorbek (sinises). Foto: Mihkel Maripuu

Kauane kodune korvpallihiid, kuid mullu mõneti üllatuslikult karikata jäänud BC Kalev/Cramo on uue hooaja eel tegemas korraliku värbamistööd. Viimati hõigati välja pikaaegse tagamehe Martin Dorbeku jätkamine. 

31-aastane ja 194 cm pikkune Dorbek sõlmis klubiga aastase lepingu, mis tähendab, et ta tõmbab Kalev/Cramo särgi seeläbi selga juba 11. hooaega. 

BC Kalevi noortesüsteemist tuule tiibadesse saanud tagamees tegi oma meistriliiga debüüdi hooajal 2008/09 Kuremaa SK eest ning on lisaks Kalev/Cramole karjääri jooksul esindanud veel Rakvere Tarvast ja Raplat.

«Mul on hea meel jätkata Kalev/Cramos, kus uueks peatreeneriks on Heiko Rannula. Oleme nüüd paar aastat koondises ka kokku puutunud ning ootan väga temaga koostööd,» sõnas Dorbek uue hooaja eel. 

«Võrreldes eelmise aastaga ootavad võistkonda ees päris suured muutused- uus treener, palju uusi mängijaid ning pole kõrgetasemelist VTB Ühisliigat, saab tulema huvitav hooaeg. Eesmärgid on meeskonnal samad nagu alati – võita kõik, mis annab, sealhulgas Fiba Europe Cupi kvalifikatsiooniturniiri, mida samuti väga ootan,» jätkas ta. 

Peatreener Heiko Rannula ootab koostööd Martiniga, sest tema silmis on tegemist väga kindla mängumehega. «Tahtsin meeskonda kogemust ja karakterit ning seda Martinil jagub, ta on võimeline kõrget tempot taluma ning treeningutel on ta suurepärane eeskuju meie noorematele mängijatele. Näen, et meil on võimalik Martini enesekindlust tõsta ning läbi selle aidata tal leida stabiilsus läbi hooaja,» sõnas peatreener.

Dorbek on BC Kalev/Cramo ridades võitnud viis Eesti meistritiitlit, neli Eesti karikat ning Eesti-Läti Ühisliiga tiitli.

Tagasi üles