UFC omanik ostis pöörase summa eest rallikrossisarja

Karl Mihkel Eller
Copy
Nitro Rallycross'i võistlussari.
Nitro Rallycross'i võistlussari. Foto: nitrorallycross.com

Vabavõitlussarja UFC omanik Dana White soetas koos partneritega Nitro Rallycross nime kandva rallikrossisarja. Tänavu rahvusvaheliseks läinud USA võistlussarjal on White’i sõnul väga potentsiaali ning see meenutab talle UFC sarja esimesi aastaid.

«Olen juba mõnda aega olnud suur Nitro kuttide fänn. Nad teevad alati kõige hullumeelsemat kraami ja tõstavad pidevalt latti. See potentsiaal tuletab mulle meelde UFC algusaega,» ütles White pressiteates.

Dana White.
Dana White. Foto: Steph Chambers/AFP/Scanpix

2021. aastal USAs loodud rahvuslik rallikrossisari kasvas tänavu rahvusvaheliseks võistluseks, kus kavas üheksa võistlust, millest kolm toimuvad väljaspool USAd – Rootsis, Saudi Araabias ja Kanadas.

Tegemist on esimese USA mootorispordisarjaga, mis on võtnud peamises võistlusklassis täielikult kasutusele elektrimootorit kasutavad sõiduvahendid. Grupp E nime kandvas elektriautode klassis on väga nimekaid sõitjaid, alates vormel 1 maailmameistrist Jenson Buttonist, lõpetades rallikrossi tippsõitja Andreas Bakkerudi ja MM-rallisid võitnud Kris Meeke’iga.

Nitro Rallycross’i korraldusõiguse omandas White koos teleprodutsent Craig Piligianiga ja rulaikooni Rob Dyrdekiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles