VIDEO ⟩ Tänak saabus Soome testile stiilselt helikopteriga, Neuville vaatas seda pealt ammulisui (2)

Postimees Sport
Copy
Pildil Oleg Grossi helikopter 2017. aastal, kui Eestis toimusid M-Spordi meeskonna testid.
Pildil Oleg Grossi helikopter 2017. aastal, kui Eestis toimusid M-Spordi meeskonna testid. Foto: Margus Ansu/Tartu Postimees/Scanpix

Hyundai rallitiim korraldab sel nädalal Kesk-Soomes kahe nädala pärast toimuva MM-etapi teste. Ott Tänak ja Martin Järveoja saabusid kolmapäeval Jämsäs toimuvale testimisele eriti stiilselt – Eestist lennati kohale helikopteriga. Soome rallisait rallit.fi kirjutas, et isegi tiimikaaslane Thierry Neuville käis ammulisui vaatamas, mismoodi 2019. aasta maailmameister testimispaika tuleb.

Neuville testis Hyundai i20 Rally1-autot teisipäeval ja kolmapäeva hommikupoolikul. Pärastlõunaks saabusid helikopteriga testimispaika Tänak ja Järveoja, kes said ralliautoga sõita kolmapäeva õhtupoolikul. Ilmselt jätkus eestlaste test ka neljapäeval.

Kui sa ei näe videot, kliki siia.

Rallit.fi pakkus, et ilmselt ei ole helikopteriga Eestist Kesk-Soome lendamine odav lõbu, kuid kindlasti kõige ajatõhusam ja mugavam viis kohalejõudmiseks. Videolt on näha, et helikopteri tähiseks on ES-HOG, mida kannab Oleg Grossile kuuluv helikopter.

Neuville ja kaardilugeja Martijn Wydaeghe istusid testipäeva lõppedes rendiautosse ja vurasid Vantaa lennujaama. Soome MM-ralli sõidetakse 4.–7. augustini.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles