Kaotus Paidele mõjus Gruusia tippklubile rängalt

Postimees Sport
Copy
Paide Linnameeskond tähistamas võitu Dinamo Tbilisi üle.
Paide Linnameeskond tähistamas võitu Dinamo Tbilisi üle. Foto: Järva Teataja /Scanpix Baltics

Paide Linnameeskond alistas Konverentsiliiga esimeses eelringis penaltites Tbilisi Dinamo. Pärast kaotust tehti klubis mitu drastilist muudatust.

Dinamo president Roman Pipia teatas meeskonna kodulehel, et otsustas klubi sootuks müüki panna ja oma ametikohalt tagasi astuda.

«Olen Dinamost lahkumise üle viimasel ajal korduvalt mõelnud ja olen kindel, et see on õige otsus. See klubi on minu jaoks väga tähtis. Olen alates ostust saadik üritanud arvesse võtta kõiki Dinamo huvisid ja arvan, et see otsus on klubi jaoks vajalik. Mul jääb puudu rahalisest võimekusest, et saavutada eesmärke, mis on meeskonna ajaloole vastavad. Hetkel käivad läbirääkimised investoritega, kes on huvitatud Tbilisi Dinamo ostmisest või klubisse vastava investeeringu tegemisest,» kirjutas Pipia klubi kodulehel.

Dinamo on 18-kordne Gruusia meister. Viimased tiitlid võideti 2019. ja 2020. aastal. Mullu tuli leppida aga hõbemedalitega Batumi Dinamo järel. Ka tänavu ollakse Batumi klubist tabelis üheksa punktiga maas ehk tiitli püüdmine on ka sellel aastal suhteliselt ebatõenäoline.

Paidega jäädi Konverentsiliiga esimeses ringis küll kahe mängu kokkuvõttes 4:4 viiki, kuid pärast penaltiseeriat tagasid edasipääsu ikkagi eestlased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles