Absurd: kehvad voodid rikkusid Saksa odavisketähe MMi

Christopher Krutto
Copy
Andreas Hofmann.
Andreas Hofmann. Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS/Scanpix

Saksamaa odavisketähe Andreas Hofmanni tänavuse MMi rikkus ootamatu põhjus. Nimelt põhjustasid USAs olevad voodid 110 kilogrammisele mehemürakale seljavalusid.

«Nädal aega tagasi hakkas mu selg Californias Santa Barbara treeninglaagris valutama. Selgus, et madratsis oli paari sentimeetrine kühm ja voodi oli liiga pehme,» seletas Hofmann Iltalehtile.

Oregoni MMi kvalifikatsioonis ei saanud ta kirja ühtegi tulemust. Kõigil kolmel korral astus sakslane tahtlikult oma katse üle, sest odakaared jäid alla 75 meetri. Selliste odakaartega pole MMil mõistagi midagi peale hakata.

«Magasin Santa Barbaras voodis, et platvorm oleks piisavalt kõva. Füsioterapeudid ja massöörid tegelesid igapäevaselt mu alaseljaga. See sai enne Eugene’i reisimist heasse korda,» rääkis odaviskaja.

Eugene’is tabas teda uus probleem. Nimelt ööbivad sportlased ülikooli ühiselamus, kus voodid olid taas Hofmanni jaoks liiga pehmed ja selg hakkas taas viga andma. Kuigi eksperdid andsid endast parima, siis olukorda enam päästa ei õnnestunud.

Kusjuures Hofmannil on tänavusest hooajast kirjas täiesti korralik 87.32. Ööl vastu tänast peetavas odaviske finaalis ta oma võimeid näidata siiski ei saa. Tema isiklik tippmark on 92.06.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles