Ronaldo tahab Manchester Unitedist lahkuda oma naise tõttu?

Postimees Sport
Copy
Georgina Rodriguez ja Cristiano Ronaldo.
Georgina Rodriguez ja Cristiano Ronaldo. Foto: Jon Nazca/Reuters/Scanpix

Jalgpallistaari Cristiano Ronaldo päevad Manchester Unitedis olla loetud. Hispaania meedia teatel mängib selles suurt rolli portugallase elukaaslane Georgina Rodriguez.

Diario Sport kirjutab, et Rodriguez tahab koos perega naasta Hispaaniasse, kust ta on pärit ja kus nad kuus aastat tagasi kohtusid. Eeskätt tahab naine kolida Madridi. Muide, viimaste spekulatsioonide kohaselt on Ronaldo läbirääkimistes Madridi Atleticoga.

37-aastane väravakütt on varemgi Hispaania pealinnas leiba teeninud. Vahemikus 2009-18 esindas ta Madridi Reali, kelle särgis lõi Hispaania meistriliigas 292 mänguga tervelt 311 väravat. Ronaldo võitis Realiga, kes on Atletico viharivaal, neli Meistrite liigat ja kaks Hispaania meistritiitlit.

Ronaldo taasliitus Unitediga alles eelmisel hooajal Torino Juventusest. Klubi hooaeg läks aga aia taha ning vutiajaloo üks paremaid mehi sai kamaluga kriitikat, sest paljude ekspertide ja fännide hinnangul mängis United temaga kehvemini kui temata. 30 liigamänguga kogunes Ronaldo arvele 18 tabamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles