Järgmine märk, et Cristiano Ronaldo ligineb Madridi naasmisele

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo Manchester Unitedi särgis.
Cristiano Ronaldo Manchester Unitedi särgis. Foto: Martin Rickett/PA/Scanpix

Tundub, et jalgpallimaailma suure küsimuse – kuhu siirdub Cristiano Ronaldo? – vastus on üha suurema tõenäosusega Madridi Atletico.

Ronaldot on viimastel nädalatel pandud paari mitme klubiga, aga portugallast pole lihtne hankida, sest tema eest tuleb maksta üleminekutasu, ta tahab palju palka ning need kaks asja pole paljudele tiimidele jõukohased.

Atleticol paistab aga raha olevat. Et tengelpunga Ronaldo nimel veelgi täita, on Hispaania klubi väidetavalt pannud müüki klubi legendi Antoine Griezmanni. Prantslast on teiste hulgas pakutud Pariisi Saint-Germainile, kuid nemad pole tervelt 108 korda Prantsusmaad esindanud edurivimehest huvitatud. Ronaldo hankimiseks on aga Atleticol vaja Griezmannist ja tema 350 000 euro suurusest nädalapalgast lahti saada.

Ronaldo tahab mängida Meistrite liigas, kuhu tema praegune leivaisa Manchester United ei jõudnud. Soovi täitmiseks on portugallane nõus oma 420 000 euro suurust nädalapalka alandama väidetavalt 30 protsendi võrra. Pärast seda, kui Londoni Chelsea keeras Ronaldole selja, pööraski ta oma tähelepanu Meistrite liigas palliva Atletico suunas.

Madridi kolimine olevat ka Ronaldo elukaaslase Georgina Rodriguezi soov.

37-aastane väravakütt on varemgi Hispaania pealinnas leiba teeninud. Vahemikus 2009-18 esindas ta Madridi Reali, kelle särgis lõi Hispaania meistriliigas 292 mänguga tervelt 311 väravat. Ronaldo võitis Realiga, kes on Atletico viharivaal, neli Meistrite liigat ja kaks Hispaania meistritiitlit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles