Mäesuusakuninganna ahastus: mitte keegi ei taha aidata! (2)

Postimees Sport
Copy
Nukker Mikaela Shiffrin.
Nukker Mikaela Shiffrin. Foto: Facebook @MikaelaShiffrin

Mäesuusatamise kahekordne olümpiavõitja ja kuuekordne maailmameister Mikaela Shiffrin reisis eelmise nädala lõpus Šveitsi, et seal algavaks hooajaks põhja laduda. 

Ameeriklanna ilus plaan löödi Euroopasse jõudes aga praktiliselt kohe segamini, sest maandudes oli tema pagas maagiliselt haihtunud. 

«Tuleb välja, et seda lihtsalt ei eksisteeri. Lennujaamast öeldi, et neil puudub igasugune informatsioon,» kirjutas 27-aastane Shiffrin laupäeval ühismeediasse. 

Haavale lisasid soola ka Zürichi lennujaama töötajad, kes pärast ameeriklanna jutu ära kuulamist talle lihtsalt ankeedi andsid ning seejärel pagasiluugi mäesuusakuninganna nina all kinni virutasid. Uuesti seda keegi Shiffrinile enam ei avanud...

«Mitte keegi isegi ei ürita meid aidata,» ahastas ameeriklanna selle peale. «Me naerame olukorra üle lihtsalt selleks, et mitte nutma puhkeda.»

Pühapäevaks polnud samuti Shiffrini pagasit veel üles leitud, kuid esmaspäeva õhtul tuli talle telefoni teel viimaks rõõmuteade.  

«Ma sain kõik asjad kätte ja jõudsime viimaks ka oma sihtpunkti! Olen elevil, et saan nüüd võistlema hakata,» teatas ameeriklanna ning poetas seejärel tagantjärele kogu olukorra kohta ka paar mõttetera.

«Esiteks tahan öelda, et praegu tuleb reisides olla väga kannatlik. On selge, et lennufirmadel käib kõik praegu üle jõu ning meil, reisijatel, tulebki olla kannatlik,» alustas ta. 

«Samas... pean ikkagi rõhutama seda, et kõik inimesed, kellelt abi küsisime, andsid meile erinevat informatsiooni. Mitte keegi ei teadnud, mis toimub ega isegi üritanud aidata. Näiteks öeldi meile, et tuleb minna Lost & Found'i. Kui me ütlesime vastu, et see pole avatud, siis turtsuti: «Aga see peaks olema». Ei mingit uurimist, miks see pole lahti või kas keegi saaks meid siis sisse aidata,» näitlikustas ameeriklanna, kuid lisas, et ei otsi olukorras siiski süüdlast. «Lihtsalt, me kõik saame natukene rohkem teha, et teineteist aidata. Pole vaja uksi teiste nina all sulgeda.»

Lõpetuseks andis Shiffrin reisijatele ka hea soovituse: «Kui mu kotil poleks olnud airtags'i küljes, poleks ma seda ilmselt veel päevigi näinud, sest see oli ainus põhjus, miks ma lennujaamas seda otsisin: teadsin, et see oli lennukile pandud ja kohale jõudnud.»

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles