Unitedi peatreener seadis meeskonnas sisse karmid reeglid

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Manchester Unitedi uus peatreener Erik ten Hag.
Manchester Unitedi uus peatreener Erik ten Hag. Foto: JOEL CARRETT

Manchester Unitedi uus peatreener Erik ten Hag on võtnud enda südameasjaks meeskonna uuesti tippu viia. Selle tarbeks on hollandlane klubis sisse seadnud ka karmid reeglid. 

Näiteks ei luba juhendaja hoolealustel hooaja sees alkoholi tarbida. Tõsi, kõnealusel reeglil on küll erand – näiteks mänguvabadel nädalatel on teatud promillike siiski lubatud –, kuid arvestades, et United mängib uuel hooajal ka Euroopa liigat, siis vabu seitsmepäevakuid mängijatele reaalsuses (väga) ei jää.

Veel on ten Hag pannud kõikidele mängijatele südamele, et nad jälgiksid regulaarselt oma kehamassiindeksit ja raporteeriksid kõik kõikumised meeskonna arstidele. See on juhendaja sõnul vajalik, et mängijad oleksid parimas võimalikus vormis. 

Lisaks on hollandlane läinud ka pisiasjade kallale: nimelt ei tohi mängijad ühistele söögikordadele enam telefone kaasa võtta. 

Kui pealtnäha tunduvad reeglid karmid, siis Unitedi üks võtmemängijaid Bruno Fernandes kiitis neid takka. «Distsipliin on miski, mis pole meile tükk aega külge hakanud. Tegelikult on see aga väga oluline. Leian, et need muudatused on meeskonnale kasulikud,» sõnas portugallane väljaandele The Telegraph.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles