Ogier kergitas tulevikult saladuseloori

Christopher Krutto
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: IMAGO/Nikos Katikis/Scanpix

Kaheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier andis Prantsusmaa meediale intervjuu, kus avas veidi ka oma tulevikuplaane.

Ogier sõidab tänavu WRC-sarjas kaasa osalise koormusega ja praegu pole täpselt veel selge, millal ta uuesti ralliradadele naaseb. BFM Alpes’i telekanalile antud intervjuus avaldas prantslane, et tahab tänavu teha kaasa veel vähemalt kahel rallil. Nendeks on Uus-Meremaa ja Jaapan.

Lisaks avaldas Ogier, et soovib olla stardis ka 2023. aasta Monte Carlo rallil. «Muidugi tahan sinna tagasi minna. See on mu koduralli. Ma olen osaliselt pensionil, aga ei ole täiesti lõpetanud. Ma olen endiselt Toyota sõitja ja ma sõidan tänavu veel mõned rallid,» sõnas ta. Nendel rallidel, kus Ogier stardis ei ole, sõidab tema asemel Esapekka Lappi.

«On hea võimalus, et ma võistlen Montes järgmisel aastal. See võistlus on minu jaoks kui pidu, sest saan kohalikelt palju ergutust. Annan endast kõik, et stardijoonele jõuda,» lisas Ogier.

Prantslane on tänavu MM-sarjas teinud kaasa kolm rallit ja hoiab punktitabelis 34 silmaga kaheksandat kohta. Sarja üldliider on 175 punktiga Ogier' tiimikaaslane Kalle Rovanperä, kes on tänavu võidutsenud seitsmest rallist viiel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles