Bayern selgitas, miks nad Cristiano Ronaldole «ei» ütlesid

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Jalgpallistaar Cristiano Ronaldo.
Jalgpallistaar Cristiano Ronaldo. Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP/Scanpix

Jalgpallistaari Cristiano Ronaldot on sel pandud paari mitme klubiga. Tema peale mõtles ka Saksamaa edukaim ja kuulsaim klubi Müncheni Bayern. 

Sport Bildiga vestelnud Bayerni tegevjuht, kunagine legendaarne Saksamaa koondise ja Bayerni väravavaht Oliver Kahn sõnas, et kui nad poleks arutanud Ronaldole ettepaneku tegemist, ei teeks Bayerni ladvik oma tööd hästi.

Ent pakkumine jäi lõpuks tegemata. Miks? «Jõudsime järeldusele, et Ronaldo ei sobiks meie filosoofiaga,» ütles Kahn. Arvatavasti mõtles 53-aastane vutiboss eeskätt Bayerni palgahierarhiat.

Väidetavalt teenib Ronaldo praeguse leivaisa Manchester Unitedi juures aastas 29 miljonit eurot, millest võivad Bayerni mängijad vaid und näha. Võrdluseks olgu toodud, et tänavu suvel Liverpoolist Bayernisse kolinud Sadio Mané pistab taskusse umbes 20 miljonit eurot.

Kuigi Bayern oma padruneid Ronaldo peale ei raisanud, on nende sihikul üks tippründaja küll, sest suvel kaotati FC Barcelonale Robert Lewandowski. Saksamaa valitseja on huvitatud Tottenham Hotspuri ja Inglismaa koondise ässast Harry Kane'ist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles