Valitsev USA lahtiste võitja palkas taas Kontaveidi endise treeneri

Kristofer Seema
, Suvereporter
Copy
Dmitri Tursunov Eesti esireketile Anett Kontaveidile juhtnööre andmas.
Dmitri Tursunov Eesti esireketile Anett Kontaveidile juhtnööre andmas. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Eesti esireketi Anett Kontaveidi (WTA 2.) endine treener Dmitri Tursunov hakkab juhendama mullustel USA tennise lahtistel meistrivõistlustel triumfeerinud Emma Raducanut (WTA 10).

Raducanu jaoks on see juba viies treenerivahetus viimase aasta jooksul. Kusjuures on USA lahtiste valitsev meister nüüdseks koostööd teinud juba kahe endise Kontaveidi juhendajaga. Lisaks Tursunovile oli tema treener ka Nigel Sears, kellega Eesti esireket kümme kuud koostööd tegi. Raducanu viimane juhendaja Torben Beltz juhendab hetkel just Kontaveiti.

19-aastane britt pole pärast triumfi New Yorgis ühtegi turniiri võitnud.

Eestlanna ja Tursunovi koostöö lõppes selle aasta juunikuus. Peamine põhjus seisnes venelase viisaprobleemides ning selles, et ta ei saanud paljudesse võistluspaikadesse reisida.

«Põhjus on see, et kuna tal on Venemaa pass, on tal praegu väga keeruline saada viisasid, ta ei saa minuga paljudele turniiridele kaasa tulla. Ma ikkagi tunnen, et mul oleks vaja treenerit, kes saab minuga kaasas käia ja kellel selliseid praktilisi probleeme nii palju ei ole,» ütles Kontaveit intervjuus ERRi spordiportaalile toona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles