BLOGI ⟩ Paide suutis taas penaltitega edasi pääseda!

Postimees Sport
Copy

Paide Linnameeskond alistas täna Pärnu rannastaadionil Euroopa Konverentsiliiga teise eelringi korduskohtumise raames Jerevani Ararat-Armenia penaltitega 5:3. Normaalaeg jäi 0:0 viiki.

Mängu alguses haarasid selgelt initsiatiivi külalised, kes hoidsid palli. Paide oli surutud kaitsesse ning vastastel oli mitmeid võimalusi. Neist ükski siiski liiga ohtlikuks ei kujunenud ning avapoolaja parim moment oli hoopis Paidel.

23. minutil mängis Andre Frolov kõrge palli kasti, kus selle lükkas peaga edasi Ragnar Klavan. Pall jõudis Kaimar Saagini, kes kahjuks seda mõne meetri kaugusel väravast korralikult ei tabanud.

Teisel poolajal sai Paide juba ise paremini mängu ja võimalusi tekitasid mõlemad meeskonnad. Aga mõlema tiimi kaitsjad ja väravavahid tegid piisavalt head tööd, et ükski pall väravas ei maandunud.

Kuivõrd mõlemad kohtumised jäid 0:0, ootas ees lisaaeg. Seal oli parim võimalus jälle Paidel, kui vahetusest sekkunud Sergei Mošnikovi karistuslöök maandus Abdul Razak Yusifi jalal. Kahjuks keskkaitsja ei tabanud seda hästi ning nahkkera väravas ei lõpetanud.

Lisaaja järel ootasid ees penaltid, kus Paide mehed näitasid suurepärast täpsust. Paide eest lõid penalteid Mošnikov, Kevor Palumets, Ebrima Singhateh, Robi Saarma ja Bubacarr Tambedou, kes kõik sisse lõid.

Otsustav hetk oli seisul 4:3, kui Jonathan Duarte eksis. Kuna Tambedou realiseeris viienda penalti, tagas Paide sellega edasipääsu.

Kolmandas eelringis ootab neid 34-kordne Belgia meister Anderlecht.

Enne mängu:

Jerevani jalgpalliakadeemia väljakul peetud kohtumisele vajutas oma pitseri ilm. Nimelt puhus kogu kohtumise ajal kõva tuul, mis muutis olud meeskondadele keeruliseks.

Kuigi mõlemad suutsid ohtlikke olukordi tekitada, siis väravaid kumbki meeskond lüüa ei suutnud ning lõpuks piirduti 0:0 viigiga.

Kohtumise võitjat ootab järgmises ringis Belgia suurklubi Anderlecht, mis on Belgia meistriks kroonitud rekordilised 34 korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles