Endised koondislased tahavad sportlaste Tinderiga kogukonnale midagi tagasi anda

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Oliver Orav (vasakul) ja Denis Losnikov teevad koostööd ka väljaspool platsil. Pildil rõõmustavad nad eelmise aasta Credit24 ehk Balti liiga võidu üle.
Oliver Orav (vasakul) ja Denis Losnikov teevad koostööd ka väljaspool platsil. Pildil rõõmustavad nad eelmise aasta Credit24 ehk Balti liiga võidu üle. Foto: Gertrud Alatare/volley.ee

Võiks arvata, et kui sinu ettevõtmisele kleebitakse külge Tinderi silt, siis see just kõige suurem kompliment pole. Endised vollekoondislased Oliver Orav ja Denis Losnikov ennast aga sellest häirida ei lase, Orav muheleb ja täpsustab veidi: «Sportlaste Tinder küll, aga LinkedIni suunaga.»

Jutt käib siis juuli alguses ilmavalgust näinud mobiiliäpist Playerbank, kus võrkpallurid saavad otsida endale klubi ning vastupidi, võistkonnad omakorda mängijaid. Teoorias lisanduvad sellesse võrrandisse ühel hetkel ka agendid/agentuurid, kuid selleks tarvilik veebilahendus vajab veel veidi aega. «Äkki neljandas kvartalis tuleb, praegu veel testime,» ennustab Losnikov, kes on ka ettevõtmise idee autor.

Ühel sügisõhtul kodudiivanil istudes hakkas kolmekordne Eesti meister mõtisklema, miks on võrkpalluritel nii raske leivaisa leida. Jutt käib siis mõistagi välisklubist, sest Maarjamaa-siseselt on kõik maakuulamised endiselt paari telefonikõne küsimus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles